Jonas Indesteege

Naam: Jonas Indesteege


Geboortedatum: 07/07/1995


Geboorteplaats: Turnhout


Beroep: Student Kinesitherapie en Bewegingswetenschappen (UHasselt)


‘RZM’debuut: 2007


Rol binnen RZM: Jeugdtrainer

Mijn Zwemervaring

Vroeger zwom ik helemaal niet graag. Ik ging op zwemles omdat ik moest leren zwemmen van mijn ouders. Ik ging op zwemles bij ZOVO, de zwemschool van MOZKA in Mol. Omdat ik het nog niet zo graag deed, was ik ook niet zo gemotiveerd en boekte ik geen vooruitgang. 
Mijn ouders besloten om mij op privéles te sturen. Vanaf toen begon ik beter en beter te zwemmen en begon ik plezier in het zwemmen te krijgen. Toen ik 9 jaar was, verplichtte MOZKA mij om door te schuiven naar de competitiegroepen. Ik wou geen competitie zwemmen. 
Daarom besloot ik om te stoppen bij MOZKA, waarna ik een half jaar niet meer gezwommen heb. Toen ik het bestaan van RZM ontdekte heb ik niet lang moeten twijfelen. 
Ik zwem er nu al 8 jaar en ik geef er al 4 jaar les. Vorig jaar heb ik een cursus initiator gevolgd om de kwaliteit van mijn lesgeven nog wat te verbeteren. 
Naast het zwemmen


Naast het zwemmen besteed ik nog veel tijd aan de voetbal. Ik speel bij de juniors van KFC Ezaart sport. Normaal gezien train ik 2 maal in de week en speel ik op zaterdag een match. 
Door mijn studies Kinesitherapie en revalidatiewetenschappen heb ik minder tijd om te gaan voetballen, maar ik doe het nog altijd even graag als vroeger.